Τμήματα Παιδικά

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΜΑΘΗΣΗ προσφέρονται ειδικά σχεδιασμένοι κύκλοι σπουδών για κάθε ηλικία!

Image

>ΜΑΘΗΣΗ NURSERY, 4-5 ετών

Χαρίστε στο παιδί σας ένα σωστό ξεκίνημα στην ξένη γλώσσα, την ευκαιρία να αγαπήσει τα Αγγλικά , μέσα από ένα πλήρες πρόγραμμα κατάλληλο για την προσχολική ηλικία που περιλαμβάνει : δημιουργικές δραστηριότητες , παραμύθια & ιστορίες , παιχνίδια, τραγούδια, θέατρο και θεατρικό παιχνίδι , όλα στα αγγλικά και διαμορφωμένα ώστε το παιδί να έρθει εύκολα και φυσικά  σε επαφή με τα αγγλικά , να αναπτύξει τη φαντασία του  και την δημιουργικότητά του.

>ΜΑΘΗΣΗ PRE-JUNIOR, 6 ετών

Εδώ γίνεται μια πρώτη γνωριμία των μαθητών της Α’ Δημοτικού με την ξένη γλώσσα μέσα από δημιουργική απασχόληση.
Στόχος μας, τα παιδιά να αγαπήσουν την γλώσσα και να συνηθίσουν να ακούνε στα Αγγλικά, προετοιμάζοντας έτσι τη μελλοντική τους πρόοδο.

>ΜΑΘΗΣΗ JUNIOR, 7-8 ετών

Προκαταρκτικά τμήματα για μαθητές Β΄Δημοτικού (Junior A) και Γ’ Δημοτικού (Junior B).
Σε αυτό το στάδιο δημιουργούμε τις σωστές βάσεις για να προχωρήσουν τα παιδιά στην ουσιαστική γνώση της Αγγλικής. Η διδασκαλία γίνεται από έμπειρο προσωπικό, που γνωρίζει την ψυχολογία και τις ανάγκες της συγκεκριμένης ηλικίας.

>ΜΑΘΗΣΗ EARLY LEARNERS, 9-13 ετών

Τάξεις A, B, C, D για μαθητές ηλικίας 9-13 περίπου ετών. Σε αυτό το διάστημα εκπληρώνεται η βασική μας δέσμευση για μάθηση εύκολα, γρήγορα και για πάντα, καθώς οι μαθητές προχωρούν στην πλήρη κατανόηση και εμπέδωση της Αγγλικής σε όλα τα επίπεδα: ΟΜΙΛΙΑ (speaking), ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ (listening), ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ (reading-comprehension), ΓΡΑΠΤΟΣ ΛΟΓΟΣ (writing). Η πρακτική εξάσκηση γίνεται μέσα από δημιουργική γραφή, ενώ η ομιλία ενισχύεται από τη διαρκή και απαρέγκλιτη διδασκαλία στην ξένη γλώσσα και ΜΟΝΟ!

>ΜΑΘΗΣΗ CERTIFICATES – ΠΤΥΧΙΑ

Ειδικά τμήματα προετοιμασίας μαθητών για πτυχία Β1, Β2, C1, C2, σε επίπεδο Lower, Advanced, Proficiency των Πανεπιστημίων Cambridge και Michigan, καθώς και για τις αντίστοιχες βαθμίδες πτυχίων της Γαλλικής, Ιταλικής, Ισπανικής και Γερμανικής γλώσσας. Η επιστημονική μας μεθοδολογία – που δίνει έμφαση στην προφορά – και η συνομιλία αποκλειστικά και μόνο στην ξένη γλώσσα σε συνδυασμό με την άριστη προετοιμασία των μαθητών, εγγυώνται σίγουρη επιτυχία.

1η Γλώσσα Αγγλικά

2η Ξένη Γλώσσα

Έναρξη

  • Α΄ Δημοτικού – Pre Juniors
  • Β’ Δημοτικού – Junior A

Έναρξη

  • Δ’ ή Ε΄Δημοτικού

Απόκτηση Πτυχίου

Απόκτηση Α΄Πτυχίου (Β1 ή Β2)

  • Β’ Γυμνασίου > Lower (B2)
  • Γ’ Γυμνασίου > Advanced (C1)
  • Α΄Λυκείου> Proficiency (C2)
  • Β΄Γυμνασίου

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πεύκη: Λεωφ. Ειρήνης 17

Νέο Ηράκλειο: Πευκών 101

  • dummy Πεύκη: 2106127254 - 2106128938

  • dummy Νέο Ηράκλειο: 2102851413

  • dummy info@mathisiefl.gr

ΑΡ. ΓΕ.ΜΗ: 000807201000

Newsletter

Enter your email and we'll send you more information