Τμήματα Ενηλίκων

Ειδικά τμήματα ΕΝΗΛΙΚΩΝ γιατί η μάθηση δεν έχει ηλικία!

Image

>ΜΑΘΗΣΗ ADULTS

Οι απαιτήσεις των ενηλίκων διαφέρουν από εκείνες των παιδιών και των εφήβων. Γι’αυτό στη ΜΑΘΗΣΗ δημιουργήσαμε τμήματα ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες των μεγάλων, με ευέλικτο πρόγραμμα και έμφαση στη γρήγορη ολοκλήρωση των σπουδών. Κοντά μας, σε 4 μόνο μήνες μπορείτε να φτάσετε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο γλωσσομάθειας, ώστε πολύ γρήγορα να μπορείτε να επικοινωνείτε.

>ΜΑΘΗΣΗ BUSINESS ENGLISH

Οι αυξανόμενες απαιτήσεις της παγκόσμιας πλέον αγοράς επιβάλλουν σε όλους μας γρήγορη προσαρμογή και εξειδικευμένη γνώση. Γι’αυτό στη ΜΑΘΗΣΗ προσφέρουμε διδασκαλία εξειδικευμένων αγγλικών σε επιχειρήσεις και στελέχη, μέσα από επιδοτούμενα ή μη προγράμματα εκπαίδευσης προσωπικού, πάντα ευέλικτα και στοχευμένα στη συγκεκριμένη εκπαιδευτική σας ανάγκη.

>ΜΑΘΗΣΗ POST-GRADUATE

Η συνέχιση των σπουδών σε μεταπτυχιακό επίπεδο προϋποθέτει άριστη γνώση των αγγλικών. Στη ΜΑΘΗΣΗ μπορείτε να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις των πτυχίων TOEFL/IELTS/TOEIC και να βελτιώσετε το επίπεδο των αγγλικών σας για επιτυχημένη εισαγωγή στο μεταπτυχιακό σας πρόγραμμα.

>ΜΑΘΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Μαθήματα για εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο, για το ειδικό μάθημα ξένης γλώσσας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Τα μαθήματα γίνονται από έμπειρους και εξειδικευμένους καθηγητές στις πανελλαδικές εξετάσεις .

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πεύκη: Λεωφ. Ειρήνης 17

Νέο Ηράκλειο: Πευκών 101

  • dummy Πεύκη: 2106127254 - 2106128938

  • dummy Νέο Ηράκλειο: 2102851413

  • dummy info@mathisiefl.gr

ΑΡ. ΓΕ.ΜΗ: 000807201000

Newsletter

Enter your email and we'll send you more information