Το Κέντρο Μας

Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Μάθηση

logo-mathissi1-final.png
Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΜΑΘΗΣΗ, προσφέρουμε έναν σύγχρονο, ζωντανό και κυρίως αποτελεσματικό τρόπο διδασκαλίας, που οδηγεί με αυτοπεποίθηση τους μαθητές μας στην ουσιαστική κατάκτηση της γλώσσας και τελικά στην απόκτηση του πτυχίου! Κάθε χρόνο ποσοστά επιτυχίας που ξεπερνούν το 97%!
Για περισσότερα από 30 χρόνια, η ΜΑΘΗΣΗ δημιουργεί μια ζεστή σχέση εμπιστοσύνης, δείχνοντας προσωπικό ενδιαφέρον για κάθε έναν μαθητή χωριστά.

 Κοντά μας, η μάθηση γίνεται ευχάριστη. Γι’ αυτό τα παιδιά μαθαίνουν πραγματικά να μιλάνε εύκολα, γρήγορα και για πάντα!

 Κάθε χρόνο περισσότεροι από 120 μαθητές μας επιτυγχάνουν στις εξετάσεις γλωσσομάθειας και αποκτούν χωρίς καθυστέρηση το πολυπόθητο πτυχίο. Αυτή είναι η μεγάλη αξία της ΜΑΘΗΣΗΣ και η πιο ισχυρή απόδειξη της επιτυχίας μας!

 Η ΜΑΘΗΣΗ σε σωστή βάση! Μάθηση σε Κέντρο Ξένων Γλωσσών ή κατ’ιδίαν διδασκαλία στο σπίτι;

Στον έντονο προβληματισμό για το ποιος τελικά είναι ο βέλτιστος τρόπος να μάθετε σωστά και αποτελεσματικά μια ξένη γλώσσα, η ΜΑΘΗΣΗ προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση!
  • Η ΜΑΘΗΣΗ βασίζεται σε συγκεκριμένα και δοκιμασμένα συστήματα – Intergrated Language System με δομημένο μαθησιακό πρόγραμμα και συγκεκριμένους στόχους.
  • Η διδασκαλία γίνεται αποκλειστικά από έμπειρους καθηγητές που διαθέτουν πτυχία πανεπιστημίων του εξωτερικού και πιστοποιημένη παιδαγωγική κατάρτιση – Έχουν διδαχθεί πως να διδάσκουν!
  • Στην οργανωμένη τάξη η μάθηση γίνεται πιο αποδοτική και ευχάριστη καθώς ο μαθητής κοινωνικοποιείται, ενθαρρύνεται για συμμετοχή, δέχεται προκλήσεις και επωφελείται από τη διάδραση.
  • Ο μαθητής ελέγχεται σε σχέση με τον εαυτό του αλλά και την πρόοδο ολόκληρου του τμήματος, αποκτώντας κίνητρο για ακόμα καλύτερες επιδόσεις.
  • Μέσα από τη συνεργασία, το συναγωνισμό αλλά και τις φιλίες που αναπτύσσουν τα παιδιά στα πλαίσια της τάξης, η μάθηση αποκτά και κοινωνική διάσταση, ως μέσο απόκτησης επικοινωνιακών δεξιοτήτων για όλη τη μετέπειτα ζωή.

Για την Μάθηση

Για περισσότερα από 30 χρόνια, το 97% των μαθητών είναι πτυχιούχοι

Πτυχιούχοι/ ακαδημαϊκή χρονιά
0
Καθηγητές
0
Τμήματα
0
Σωστές βάσεις απο την αρχή
   Δημιουργική διδασκαλία

 Αυστηρό χρονοδιάγραμμα
Γρήγορη απόκτηση πτυχίων

Διδασκαλία μόνο στην γλώσσα που διδάσκεται
          Συνεχής εξάσκηση της γλώσσας

Σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα
        Διαδραστικοί πίνακες

Συνεργασία με γονέα-μαθητή
  Συνεχής έλεγχος προόδου

 Υψηλά ποσοστά επιτυχίας
σε όλα τα επίπεδα πτυχίων

 

To Φροντιστήριο

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΜΑΘΗΣΗ στεγάζεται στην Πεύκη στην οδό Λεωφόρος Ειρήνης 17. Επίσης υπάρχει και το 2ο κτήριό μας στο Νέο Ηράκλειο , στην οδό Πευκών 101.

 Οι 2 χώροι μας είναι πρόσφατα ανακαινισμένοι και αποτελούνται απο άνετες λειτουργικές αίθουσες διδασκαλίας, ειδικούς χώρους υπολογιστών , βιβλιοθήκη και χώρους αναμονής.

 Όλοι οι μαθητές έχουν πρόσβαση στην δανειστική μας βιβλιοθήκη και στους υπολογιστές όπου μπορούν να εξασκούνται επιπλέον,πέραν των ωρών διδασκαλίας.

 Για την διδασκαλία χρησιμοποιούνται εκτός απο τις κλασικές μεθόδους ( σύγχρονα βιβλία διδασκαλίας, tests, επικοινωνία στη διάρκεια του μαθήματος αποκλειστικά στην γλώσσα που διδάσκεται)  και ποικιλία συγχρονων οπτικοακουστικών μέσων ( video, cd, projectors,διαδραστικοί πίνακες κλπ) για την πιο ολοκληρωμένη επαφή του μαθητή με την ξένη γλώσσα.

Συνεργασίες

Τα κέντρα Ξένων Γλωσσών ΜΑΘΗΣΗ συνεργάζονται επί σειρά ετών με εκπαιδευτικούς Φορείς όπως το Πανεπιστήμιο του Cambridge, την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, τη Γαλλική Ακαδημία ,το Ινστιτούτο Goethe, το Ινστιτούτο Cervantes και το Πανεπιστήμιο της Perugia.

 Τα κέντρα ξένων γλωσσών ΜΑΘΗΣΗ είναι πιστοποιημένοι συνεργάτες της ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ και του ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
british-council.jpg
british2.jpg
elam.jpg

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πεύκη: Λεωφ. Ειρήνης 17

Νέο Ηράκλειο: Πευκών 101

  • dummy Πεύκη: 2106127254 - 2106128938

  • dummy Νέο Ηράκλειο: 2102851413

  • dummy info@mathisiefl.gr

ΑΡ. ΓΕ.ΜΗ: 000807201000

Newsletter

Enter your email and we'll send you more information