Αγγλικά

banner-england-usa.jpg

Η Αγγλική Γλώσσα έχει καθιερωθεί ως «Διεθνής Γλώσσα» και έχει κατακλύσει το σύγχρονο κόσμο. Είναι η πρώτη επιλογή όλων, ανεξαρτήτου ηλικίας και αποτελεί τη βάση της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

 Η αγγλική γλώσσα είναι γλώσσα της ινδοευρωπαϊκής οικογένειας και ειδικότερα του δυτικού γερμανικού υποκλάδου του γερμανικού κλάδου. Έλκει την καταγωγή της από την Αγγλία και είναι η μητρική γλώσσα της πλειονότητας των κατοίκων του Ηνωμένου Βασιλείου, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, του Καναδά, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας και της Αγγλόφωνης Καραϊβικής. Κατέχει κυρίαρχη θέση ως διεθνής γλώσσα στους τομείς των επικοινωνιών, της επιστήμης, των επιχειρήσεων, της πολιτικής και της διπλωματίας, της ψυχαγωγίας, της αεροναυτιλίας και της ραδιοεπικοινωνίας, και των ηλεκτρονικών υπολογιστών και του διαδικτύου.

ΕΠΙΠΕΔΑ

Elementary

Απευθύνεται σε αρχάριους. Ο σπουδαστής κατανοεί τη βασική δομή και σύνταξη της γλώσσας και αποκτά το απλό και καθημερινό λεξιλόγιο. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος ο σπουδαστής είναι σε θέση να ανταπεξέλθει σε καθημερινή απλή επικοινωνία, τόσο γραπτά όσο και προφορικά.

Intermediate

Απευθύνεται σε σπουδαστές μεσαίου επιπέδου με ικανοποιητική γνώση της βασικής γραμματικής και συντακτικού. Ο σπουδαστής αφομοιώνει τα στοιχεία που αφορούν στη δομή και στη σύνταξη της γλώσσας, εξασκεί τη χρήση του στον προφορικό και γραπτό λόγο και εμπλουτίζει το λεξιλόγιο του. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος ο σπουδαστής είναι σε θέση να ανταπεξέλθει σε καθημερινή επικοινωνία, τόσο γραπτά όσο και προφορικά.

Pre F.C.E.

Απευθύνεται σε σπουδαστές προχωρημένου επιπέδου που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το προπαρασκευαστικό πρόγραμμα για τις εξετάσεις Lower. Με την παρακολούθηση του συγκεκριμένου επιπέδου επιτυγχάνεται η ορθή σύνταξη κειμένου, η πλήρης κατανόηση της δομής της γλώσσας και εμπλουτίζεται ακόμα περισσότερο το λεξιλόγιο. Ο σπουδαστής πλέον είναι σε θέση να ανταπεξέλθει με ιδιαίτερη ευχέρεια σε καθημερινή επικοινωνία, τόσο γραπτά όσο και προφορικά.

First Certificate

Είναι το επίπεδο προετοιμασίας για την εξέταση των αντίστοιχων πτυχίων.

Αdvanced

Απευθύνεται σε σπουδαστές προχωρημένου επιπέδου που χρησιμοποιούν τα Αγγλικά στην ανώτερη εκπαίδευση, στην καθημερινή επαγγελματική ενασχόληση και στις κοινωνικές εκδηλώσεις. Προετοιμάζει επίσης για την απόκτηση των αντιστοίχων πτυχίων.

Proficiency

Απευθύνεται σε σπουδαστές προχωρημένου επιπέδου και προετοιμάζει για την απόκτηση των αντιστοίχων πτυχίων.

Aπο τα πανεπιστήμια τουCambridge& Michigan

ΠΤΥΧΙΑ

A1, A2 (KET / PET)
B2(Lower)/FCE,ECCE
C1 (Advanced)/ CAE
C2 (Proficiency)/ CPE,ECPC
TOEIC
TOEFL
IELTS
BCCE
Image
Image

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πεύκη: Λεωφ. Ειρήνης 17

Νέο Ηράκλειο: Πευκών 101

  • dummy Πεύκη: 2106127254 - 2106128938

  • dummy Νέο Ηράκλειο: 2102851413

  • dummy info@mathisiefl.gr

ΑΡ. ΓΕ.ΜΗ: 000807201000

Newsletter

Enter your email and we'll send you more information